:: MENÜ :: [W]HOME :: [W]Hírek :: [N]Helyzetjelentés :: [E]Filmesztétika :: MENÜ ::

vasárnap, december 06, 2009

Dexter

Nem hiszem el, hogy még mindig tudnak újat mutatni.

A 4. évad 9. rész végén majdnem kiestem a székből. Még mindig van a készítők tarsajában egy-két dolog, ami miatt továbbnézem a Dextert. Azt hittem - komolyan -, hogy kifogytak és hogy ez lesz az utolsó évad, ami túléli a sorozatot. Pedig nem. Ha így folytatják, akkor egy darabig még menni fog.

Tudom, sok embernek nem jött be ez a "Családapa vagyok, de közben egy sorozatgyilkos" dolog, de nekem nagyon tetszik. A 4. évadban sok minden kiderül, többek között az is, hogyan éli meg ezt az egészet Dexter. És egész jól megoldják. Semmi negatívumot sem tudok mondani. Úgy csinálják a dolgokat, mint egy valóéletben (ahol persze van ilyen sorozatgyilkos meg minden:)). Nem túloznak el semmit.

Szóval, én továbbra is nézni fogom és drukkolok, hogy ne legyen rossz vége a sorozatnak. Ezt úgy értem, hogy időben abbahagyják és nem rontják el, mint pl a Smallville-t vagy a Supernatural-t.

3 megjegyzés:

  1. Az a baj, hogy valahogy nekem véget ért a cucc, a második évaddal.
    Az elég izgalmas volt, meg minden.
    A harmadik évad elejébe pedig egész egyszerűen beleuntam.
    Ennyi.

    VálaszTörlés
  2. A 3. évad valóban nem lett izgalmas, de ezzel a 4. évaddal teljesen ledöbbentettek.

    VálaszTörlés
  3. de egy sorozatban mégsem lehet átugrani egy évadot...

    VálaszTörlés

Akkor is írhatsz kommentet, ha nem vagy tag.
Néha pedig előfordul, hogy "a kért műveletet nem tudja végrehajtani". Hát ilyenkor újra kell próbálkozni. Eskü nem az én hibám. :-p
Szóval írj kommentet bátran. :-D