:: MENÜ :: [W]HOME :: [W]Hírek :: [N]Helyzetjelentés :: [E]Filmesztétika :: MENÜ ::

csütörtök, január 14, 2010

Hatvan Volán ZRT


Tegnap vártuk a 7:20-as buszt. 20-kor még sehol sem volt, 25 még mindig sehol. 35-kor az egyik várakozónak elege lett és elment megkérdezni, hogy miért nem jön. Vörös fejjel jött vissza és ideges elmesélte, hogy a busz itt volt, de mivel nem volt hely a buszmegállóban (5-6 busz egyszerre jött), ezért megállt az út másik felén (amit mi nem láttunk a többi busztól), akik le akartak szállni azok leszálltak, a sofőr pedig úgy gondolta, hogy akkor ő elvégezte, amit kellett és indult Pest felé, mintha mi sem történt volna. Nem hiszem el, hogy nem tűnt neki fel, hogy senki nem szállt fel a buszra Hatvanban. Azt is mesélte az információs csaj, hogy új sofőr volt, új busszal. És mivel a régi tudta, hogy mi mennénk Pestre (már ismert minket), ő vagy kiszállt és elkiabálta magát, hogy a pesti busz máshol áll vagy megvárta, amíg elmegy egy busz. De sosem hagyott ott minket. Az új erre nem gondolt...

Az utas megkérdezte, hogy ha ezt tudták, akkor miért nem mondták be a hangosbemondóba, hogy a pesti buszra várakozók fáradjanak át az utca másik felére. Erre az információs csaj pofátlanul annyit mondott, hogy "Hát mivel nem hatvani volán (a 7:20-as busz Gyöngyösről jön) ezért nekem nem kötelességem ezt bemondani". Na, itt az utas inkább nem mondott neki semmit, hanem otthagyta a szerencsétlent. Végülis mindenki feljutott Pestre, mert 20 perc után jött a következő.

Na, ma gondoltam megpróbálkozok, hátha elcsípem a 7:20-asat. 7:15 körül bejött egy nagy fehér busz, amire semmi nem volt írva (általában kiírják, hogy GYÖNGYÖS-HATVAN-BUDAPEST). Megkérdeztük a sofőrt, hogy ez a busz megy-e Pestre. Igen, az ment.

Nem érdekelte se a sofőrt, se az ott dolgozó okostojásokat, hogy ezt a buszt senki nem ismeri, legalább kiírhatták volna (akár filctollal is egy papírra), hogy ez a pesti busz. El fog ez terjedni az utasok között, hogy változott a 7:20-as meg minden, de nem ez lenne az információsok dolga??? Minek kapják a pénzüket??? Ott ülnek és malmoznak?

Szóval, gratulálok kedves Hatvan Volán ZRT...ennyit rólatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Akkor is írhatsz kommentet, ha nem vagy tag.
Néha pedig előfordul, hogy "a kért műveletet nem tudja végrehajtani". Hát ilyenkor újra kell próbálkozni. Eskü nem az én hibám. :-p
Szóval írj kommentet bátran. :-D